HELLO WORLD! MEETUP

Syd

Välkommen till Hello World! Meetup i Syd! Här arrangerar vi fysiska träffar hos våra Partners i i Malmö och Lund. Träffarna är för alla barn och unga som vill utforska och utvecklas inom digitalt skapande, oavsett tidigare erfarenhet.

3 APRIL

Vårmeetup x Capgemini

Den 3 april kommer vi att anordna en vårmeetup i Malmö tillsammans med vår partner Capgemini. Varmt välkomna att komma och delta i en ”Prova på”-workshop i någon av våra studios! Meetupen hålls av våra ledare, som är studenter från högskolor och universitet och brinner för att inspirera andra och lära ut.

Boka här ↓

Program

12:45 Välkomna in i entrén där våra ledare möter upp er
13:00 Meetupvärd hälsar alla välkomna!
13:05 Nu kör studios igång! Alla deltagare följer med sin ledare in till ett mindre rum. Varje grupp har ca 6-8 deltagare.
14:15 Paus och fika!
14:30 Vi fortsätter med studios!
15:30 Dags att utvärdera dagen
15:40 Avslutning med alla: vi avslutar med ett gemensamt quiz i Mentimeter. Priser utlovas till vinnarna!
16:00 Tack för idag!

Alla ska ha råd

Vi tycker det är viktigt att alla ska ha råd med meningsfulla fritidsaktiviteter. Avgiften för våra aktiviteter baseras därför på familjens inkomst. En meetup kostar mellan 0 och 250 kr och vi erbjuder även lånedatorer för er som behöver.

Läs mer om lånedatorer och hur du ansöker om inkomstbaserade avgifter via länkarna nedan.

Inkomstbaserade avgifter →
Lånedatorer →

Välj en studio som passar dig!

Vill du skapa modeller i 3D, designa och utveckla dina egna spel i Spelstudio Unity 3D eller lära dig att koda i Minecraft? Vi har något för alla!

Läs mer om våra studios →

Boka Vårmeetup

Inför bokningen

  • Välj studio – Läs mer om våra studios här. I bokningstabellerna nedan ser du vilka studios som finns att välja på varje vecka.
  • Inkomstbaserade avgifter – Läs mer om våra avgifter och hur du gör för att få en lägre avgift här.
  • Lånedator – Det går att boka lånedatorer på fysiska Meetups. Läs mer om datorer här.
  • Slutför bokningen – När du bokat en plats behöver ”Gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio du vill gå. Om det blir en plats över, meddelar vi dig så snart som möjligt via epost eller telefon.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler. Om du av någon anledning inte kan delta är det viktigt att du avbokar din plats så snart som möjligt genom att meddela oss via mail eller telefon.

Frågor?

Mer information om våra meetups hittar du här. Har du ännu fler frågor gällande våra meetups? Svar på våra vanligaste frågor finns samlade under FAQ.

Våra meetups görs i samarbete med Studioförbundet Sensus.

Boka här

Bokningen öppnar onsdag den 2 mars kl 12:00.

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor