ONLINE

Hello World! Workshops

Hello World! Meetup är till för dig som vill utforska digitalt skapande, oavsett om du är helt ny till det eller har testat förut. På våra online-meetups möts deltagare och ledare från hela Sverige och lär sig något nytt!

Som värdar för våra meetups har vi våra kära partners – på denna sida ser du vilka Partners som är värdar för vårens meetups och vilka workshops du som deltagare kan välja mellan!

En workshop är ett perfekt första steg för att testa någon av våra studios – välkommen! Om du vill fördjupa dig inom någon av våra studios rekommenderar vi våra Meetupserier eller våra Lovmeetups.

Vårens datum

Våra meetups arrangeras på söndagar mellan kl 13-16. Det finns inga tillgängliga datum just nu, men håll utkik senare i vår.

 

Körschema Meetup Online

12:30 Välkomna att ansluta via länken ni fått skickade till er! Vår Meetupvärd kommer att ta emot er allt eftersom ni ansluter.
12:50 Anslut innan denna tid så att vi hinner välkomna er och dela upp er i digitala rum.
13:00 Nu kommer alla att skickas vidare till mindre grupper med en ledare och max 5-6 deltagare per grupp.
14:15 Paus! Även digitala meetups behöver pauser. Här kan du passa på att gå på toaletten. Vi kör också gemensam fika framför skärmen och en pausaktivitet för den som vill.
14:25 Dagens Företagspartner säger hej till alla och berättar kort vad de gör inom programmering.
14:30 Vi fortsätter skapandet i de mindre studiogrupperna igen och utvärderar innan vi avslutar i grupperna.
15:40 Avslutning med alla: vi avslutar med ett gemensamt quiz i Mentimeter. Digitala priser utlovas till vinnarna!
16:00 Tack för idag!

Välj mellan våra olika studios

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika inriktningar på våra studios, så att det ska finnas något för alla! Vissa av våra studios har förkunskaper och de flesta kräver att man i förväg installerar någon form av programvara – all info om våra studios finns på sidan nedan.

Om studios

Frågor?

Mer information om våra meetups hittar du här. Har du ännu fler frågor gällande våra meetups? Svar på våra vanligaste frågor finns samlade under FAQ.

Boka Workshop

Inför bokningen

  • Vilken studio ska vi välja? Läs mer och våra olika Studios och om de har några förkunskapskrav, programvara och eventuell datorprestanda.
  • Hur fungerar de inkomstbaserade avgifterna? Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Om du är antagen till stipendieprogrammet deltar du på meetups utan kostnad.
  • När du bokat behöver du gå vidare genom att ”gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna. Detta steg behöver du göra inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio ni vill gå. Vi gör vårt bästa att ordna fler platser så att alla kan vara med.

Våra meetups görs i samarbete med Studioförbundet Sensus.Om du hellre vill gå en hel serie och fördjupa dig inom någon av våra studios så rekommenderar vi våra Meetupserier och Lovmeetups.

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor