ONLINE

Lovsmeetup

I samband med skollov, kan vi anordna lovmeetup under två eller fem dagar. Ett kul sätt att djupdyka i en studio!

I nuläget finns inga tillgängliga datum.

Boka här ↓

KÖRSCHEMA

12:30 Välkomna att ansluta via länken ni fått skickade till er! Vår Meetupvärd kommer att ta emot er allt eftersom ni ansluter.
12:50 Anslut innan denna tid så att vi hinner välkomna er och dela upp er i digitala rum.
13:00 Nu kommer alla att skickas vidare till mindre grupper med en ledare och max 5-6 deltagare per grupp.
14:15 Paus! Även digitala meetups behöver pauser. Här kan du passa på att gå på toaletten. Vi kör också gemensam fika framför skärmen och en pausaktivitet för den som vill.
14:25 Dagens Företagspartner säger hej till alla och berättar kort vad de gör inom programmering.
14:30 Vi fortsätter skapandet i de mindre studiogrupperna igen och utvärderar innan vi avslutar i grupperna.
15:40 Avslutning med alla: vi avslutar med ett gemensamt quiz i Mentimeter. Digitala priser utlovas till vinnarna!
16:00 Tack för idag!

Välj mellan våra olika studios

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika inriktningar på våra studios, så att det ska finnas något för alla! Vissa av våra studios har förkunskaper och de flesta kräver att man i förväg installerar någon form av programvara – all info om våra studios finns på sidan nedan.

Om studios

Frågor?

Mer information om våra meetups hittar du här. Har du ännu fler frågor gällande våra meetups? Svar på våra vanligaste frågor finns samlade under FAQ.

Våra Online-meetups

Våra digitala träffar sker över zoom, med uppstart och avslut i storgrupp, och små studiogrupper med max 5-6 deltagare per grupp. Vi har kört digitala meetups sedan 15 mars 2020 och har hittat ett format som vi tycker är både kul och lärorikt!

Vad behöver jag ha för teknik hemma?

Du behöver ha en dator att arbeta vid. Det är också bra om du har ett headset eller hörlurar (gärna med mikrofon) så kommer du och de andra i din spårgrupp att få bättre ljud.

Behöver jag ladda ner några program i förväg?

Som vanligt ska du se till att ha en fungerande dator och ha programvara för studion nedladdad innan meetupen. Du hittar instruktioner här. Vi kommer att använda Zoom som verktyg för det digitala mötet. Från kl 12.30 kan du ansluta dig via länken ovan. Via den får du då en länk för att ladda ner Zoom snabbt och smidigt.

Hur blir det med fikan?

Vi kommer som vanligt att ta en paus kl 14:15. Då är ett bra tillfälle att gå på toa, sträcka på benen, och fylla på energinivåerna. Vi kommer ha preppat med lite fika och uppmuntrar alla andra att också göra det!

Kan ni erbjuda lånedatorer som vid de fysiska meetupsen?

Nej, tyvärr inte.

Boka Höstlovsmeetup

Inför bokningen

  • Vilken studio ska vi välja? Läs mer och våra olika Studios och om de har några förkunskapskrav.
  • Hur fungerar de inkomstbaserade avgifterna? Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Om du är antagen till stipendieprogrammet deltar du på meetups kostnadsfritt.
  • När du bokat behöver du gå vidare genom att ”gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna. Detta steg behöver du göra inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio ni vill gå. Vi gör vårt bästa att ordna fler platser så att alla kan vara med.

Våra meetups görs i samarbete med Studioförbundet Sensus.

Boka här

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor

Vi ses på höstlovsmeetup!