HELLO WORLD! MEETUP

Online

Välkommen till Hello World! Meetup Online! På våra online-meetups möts deltagare och ledare från hela Sverige och lär sig något nytt. Träffarna är för alla barn och unga som vill utforska och utvecklas inom digitalt skapande, oavsett tidigare erfarenhet.

AKTUELLT

Serie

En meetupserie är en kurs med fem träffar. Här lär du dig och skapar i en av våra studios under fem meetups i rad, där varje tillfälle bygger vidare på de tidigare. En serie avslutas ofta med ett mindre eget projekt där du använder dig av det du lärt dig i studion.

Längd: 5×3 timmar
Datum: 6/2, 13/2, 20/2, 27/2, 6/3
Bokningen är stängd.

Läs mer

”Prova på”-workshops

Våra ”prova på”-workshops är fristående tillfällen som är perfekta om du vill testa något nytt men inte riktigt vet vad. De flesta av våra workshops är för nybörjare, men vissa bygger vidare på någon av våra andra studios och kräver att man har gått den först.
Längd: 3 timmar
Datum: Inga tillgängliga datum just nu.
Bokningen är stängd

Läs mer

Lovmeetup

Våra lovmeetups är som ett miniläger under höstlov, sportlov och påsklov.

Längd: 5×3 timmar
Datum: Inga tillgängliga datum just nu.
Bokningen är stängd.

Läs mer

 

Våra Online-meetups

Våra digitala träffar sker över zoom, med uppstart och avslut i storgrupp, och små studiogrupper med max 5-6 deltagare per grupp. Vi har kört digitala meetups sedan 15 mars 2020 och har hittat ett format som vi tycker är både kul och lärorikt!

Vad behöver jag ha för teknik hemma?

Du behöver ha en dator att arbeta vid. Det är också bra om du har ett headset eller hörlurar (gärna med mikrofon) så kommer du och de andra i din spårgrupp att få bättre ljud.

Behöver jag ladda ner några program i förväg?

Som vanligt ska du se till att ha en fungerande dator och ha programvara för studion nedladdad innan meetupen. Du hittar instruktioner här. Vi kommer att använda Zoom som verktyg för det digitala mötet. Från kl 12.30 kan du ansluta dig via länken ovan. Via den får du då en länk för att ladda ner Zoom snabbt och smidigt.

Hur blir det med fikan?

Vi kommer som vanligt att ta en paus kl 14:15. Då är ett bra tillfälle att gå på toa, sträcka på benen, och fylla på energinivåerna. Vi kommer ha preppat med lite fika och uppmuntrar alla andra att också göra det!

Kan ni erbjuda lånedatorer som vid de fysiska meetupsen?

Nej, tyvärr går det bara att låna dator på våra fysiska meetups.

Vi ses på meetup online!