Hello World! Camp

Vi har sedan 2016 haft tusentals barn och unga på något av våra Camps. Vi vill göra digitalt skapande tillgängligt för alla, oavsett vart du bor, vilka föräldrar du har eller dina tidigare erfarenheter av digitalt skapande!

Om du vill vara säker på att inte missa någon info kring våra camps, kan du anmäla intresse, så får du info från oss!

Intresseanmälan →

Välj mellan våra olika studios

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika inriktningar på våra studios, så att det ska finnas något för alla!

Läs mer om våra studios

Våra olika Camps

⚡️ Digitalt läger – Hello Sommar!

Fem uppkopplade heldagar med digitalt skapande och andra kollo-aktiviteter. För juniorer (f 2010–2013) och ungdomar (f 2003-2009). Nyhet från 2021!

☀️ Dagläger

Fysiska dagläger, fem heldagar med digitalt skapande och andra kombo-aktiviteter. För juniorer (f 2010–2013) och ungdomar (f 2003-2009).

🌙 Övernattningsläger

Fysiska övernattningsläger, fem heldagar av digitalt skapande och fem nätter. För ungdomar (f 2003-2009).

Om Hello World!

Vi är en ideell förening som tillsammans med näringsliv, högskolor, studenter och samhälle vill öppna dörren till digitalt skapande, naturvetenskap och teknik för alla barn och unga. Oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund.

Alla är välkomna! Nybörjare eller avancerad, kille, tjej eller icke-binär, vem du än är eller kommer ifrån. Vi verkar aktivt för balans och att öppna dörren för fler. Därför baseras alla anmälningsavgifter på hushållets inkomst. Det finns också stipendier att söka för den som vill.