Våra Aktiviteter

Med våra aktiviteter vill vi öppna dörrar till digitalt skapande. Vi har aktiviteter året om, digitalt och på plats. Välkommen att ta reda på mer om våra aktiviteter och vilken aktivitet som passar dig – vi ser fram emot att ses!

För alla 🙌

.. oavsett vad du tycker är kul eller har testat innan,

Vi har 17 olika studios att välja mellan, från nybörjare till avancerad, så att du ska kunna hitta något som passar dig!

.. oavsett storlek på plånbok,

Vid alla våra aktiviteter baseras avgifterna på hushållets inkomst, så att alla ska ha råd att vara med. Det går också att låna datorer av oss om du inte har tillgång till en hemma.

.. oavsett om du är tjej, kille, icke-binär,

Vi lägger extra krut på att alla ska tycka det är relevant och roligt med teknik, som traditionellt har ett överskott på killar och män. Kvinnliga förebilder och inkluderande teman är en viktig del av lösningen!

.. och oavsett var i landet du bor!

Vi har digitala aktiviteter som du kan delta ifrån varifrån som helst. Fysiska aktiviteter har vi på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.

HELGER

DIGITALT & PÅ PLATS

På helger ordnar vi Meetups, som är träffar på 3 h då du får skapa digitalt tillsammans med våra ledare. Vi har både ”prova på”-workshops som är fristående tillfällen som är perfekta om du vill testa något nytt men inte riktigt vet vad och serier som är längre kurser som består av fem träffar.

Läs mer om Workshops →

Läs mer om Serier →

SOMMAR

DIGITALT UNDER 2022

På sommaren ordnar vi Camps, som är en hel vecka med digitalt skapande varvat med lära känna varanda-aktivieter, spel, lekar och fysisk rörelse. Sommaren 2021 lanserade vi det digitala kollo-konceptet Hello Sommar!, som blev mycket lyckat och kommer att komma tillbaka till sommaren 2022!

Läs mer om Camp →

BESÖK

DIGITALT & PÅ PLATS

Hello World! on Tour är vår uppsökande verksamhet där vi öppnar dörrar till världar av digitalt skapande. Vi besöker skolor och andra organisationer med inspirationspass, med målet att inspirera nya grupper av barn och unga att fortsätta utforska digitalt skapande.

Vill du att vi ska göra ett besök hos er? Välkomna att maila maila oss!

Våra olika studios

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika inriktningar på våra studios, så att det ska finnas något för alla! De flesta av våra studios finns både som ”Prova på” och som längre kurs. Utbudet kan skilja sig mellan våra olika meetups.

Läs mer om våra studios →

Våra ledare

Alla våra aktiviteter leds av våra ledare, som är studenter från högskolor och universitet och brinner för att inspirera andra och lära ut!

Vill du hålla dig uppdaterad?

Anmäl intresse för våra olika aktiviteter här så kontaktar vi dig när vi öppnar anmälan! Du kan välja vilka sorters aktiviteter du är intresserad av och vart du bor.

Intresseanmälan →