Hello World! Läger

Hello World! läger är till för barn och ungdomar och som vill upptäcka eller utvecklas inom olika former av digitalt skapande på fritiden. På våra läger träffas barn och ungdomar som vill kombinera digitalt skapande med andra fritidsaktiviteter och fysisk aktivitet.

Läger för alla barn och ungdomar från hela Sverige
Deltagare från HELA Sverige är välkomna – SJ bjuder på tågresa till lägret!

Våra dagläger är öppna för barn och ungdomar från 8-18 år (födda 99-05 samt 06-09 i olika grupper).
Våra övernattningsläger är öppna för ungdomar 12-18 år (födda 99-05).

Lägerspår
Under ett läger ägnar man ca 25 timmar åt sitt valda Lägerspår. Lägerspåren är fokuserade på olika former av digitalt skapande och anpassade för olika kunskapsnivåer. Under ett läger guidas man igenom sitt lägerspår och får hjälp att utveckla egna projekt.
Läs mer om våra lägerspår här!

Våra fantastiska ledare!
På våra läger är det ca 8 deltagare per ledare. Våra ledare är kunniga tjejer och killar som studerar på universitet/högskola och som utöver kunskap i sitt lägerspår även har erfarenhet av och får utbildning i Hello World!s lägerkoncept och hur man tar hand om barn och ungdomar (bygger på Barnens Ös koncept).

Hälften tjejer – hälften killar!
För oss är det självklart att framtidens digitala stjärnor består av lika många tjejer som killar – så vill vi ha det på våra läger. Hälften av lägerplatserna riktar sig där för till tjejer och hälften till killar.

Avgifter så att alla har råd att vara med!
För oss är det också självklart att alla ska ha råd att vara med på Hello World! läger. Tack vare stöd från våra Hello World! Partners kan vi kombinera hög ledartäthet med rimliga avgifter och anpassa lägeravgifterna efter föräldrarnas inkomst. När du blir medlem och skapar konto hos oss får du möjlighet att ansöka om tillgång till platser med reducerad avgift. Observera att denna ansökan måste göras INNAN bokning av läger.
Vårt mål är att kunna erbjuda precis så många platser med reducerad avgift som efterfrågas!

Bli medlem!
För att kunna anmäla deltagare till lägret måste man vara >18 år och medlem, dvs ha skapat/aktiverat ett gratis konto. Bli medlem!

Nyskapande läger hela sommaren 2017!

Sommarlovet startar med Hello World @ Stockholm Stad – ett dagläger där mellanstadiebarn får chansen att upptäcka Digitalt Skapande i olika former.

Därefter följer tre veckor av vårt nyskapande samarbete med Bromma IF på fantastiska Stockholm Stadion. Vi kombinerar friidrott med digitalt skapande för 7-13-åringar!

Sedan ägnar vi resten av sommarlovet åt vårt stora Hello World! Sommarläger vecka 28-32 på Ågesta för alla från 8 till 18-år!

Bli medlem och få info om framtida läger och Meetups

Medlemmar i föreningen får automatiskt information om framtida läger och Meetups. Man måste vara medlem för att kunna anmäla sig och delta i verksamheten.

Vill ni också ha information om kommande läger och Meetups kan du som förälder bli medlem och skapa konton för dig och ditt barn nu (medlemskap är gratis).

Bli medlem!